Arrival! - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Roel Buckens - WaarBenJij.nu Arrival! - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Roel Buckens - WaarBenJij.nu

Arrival!

Door: Roel Buckens

Blijf op de hoogte en volg Roel

16 Februari 2011 | Australië, Adelaide

Zo, mijn allereerste blog uit Australië. Ik zit nu heerlijk in een tuinstoel te genieten van het uitzicht en het heerlijke weer (28 graden). Ik vertrok 2 dagen geleden uit Amsterdam, 2 uur stopover in Frankfurt, daarna 12 uur vliegen naar singapore. Weer 2 uur gewacht op aansluiting en daarna 7 en een half uur in een vliegtuig gezeten. Toen nog 1 keer overstappen in Melbourne en voilà: Australië!!!

Toen ik aankwam (3 uur geleden) was ik zo fit en dat ben ik eigenlijk nog steeds. Dat kwam waarschijnlijk om ik sliep wanneer het nacht werd, ook al hoefde ik niet te slapen en ik heb inmiddels een waterverslaving opgebouwd.

Ik heb nu al best veel mensen gesproken, 4 backpackers in totaal, een frank die naar Sydney ging en een jaar in down under bleef, een Elisabeth die ook naar Sydney vloog maar dan doorging naar auckland, nieuw Zeeland en daarna naar China voor 9 maanden.

Toen ik aankwam heb ik me even snel opgefrist en daarna naar het centrum van Adelaide gegaan met Sebastiaan, pinpas en wat andere spulletjes geregeld. En daarna een welverdiend biertje gedronken hehe http://yfrog.com/gzruxfpj (coopers, een lokaal biertje)

Over dag of 2 een nieuwe update, op twitter ongeveer elk uur een update!

Ciao!

• 16 Februari 2011 - 07:35

Wouter:

Beer looks delicious :) is it?

• 16 Februari 2011 - 08:28

Mama:

mmmmmm, klinkt niet echt verkeerd Roel. Ik ben blij dat je reis zo goed is verlopen.
    Doe je de hartelijke groetje van ons aan Ad&Marion&kids? Geniet ervan!
    XXXXXmamaXXXXXX

• 16 Februari 2011 - 09:29

Matthijs:

.. Ik wil daar ook zijn :P!
    *gaat weer verder met Lineare Algebra*

Gelukkig ben je veilig geland ^^

• 16 Februari 2011 - 16:37

Sanne:

Blij dat je veilig geland bent :)
    Ik ga me zo inschrijven op twitter zodat ik daar ook mijn broer vanuit down under kan volgen. HEEEEEL VEEEEL plezier daar en groetjes aan de overduintjes
    XxXx

• 16 Februari 2011 - 20:48

Papa:

zo te lezen vermaak je je prima en heb je de trip zonder problemen afgelegd. nog een hele fijne tijd in Down Under

• 19 Februari 2011 - 18:38

Matthijs: